Όροι χρήσης

Όροι χρήσης δικτυακού τόπου www.pc-service.com.gr και pcs.com.gr

Η ηλεκτρονική διεύθυνση www.pc-service.com.gr (στο εξής καλούμενο κατάστημα) έχει έδρα την Κατερίνη Πιερίας με διεύθυνση Αγίας Αικατερίνης 33 και τηλέφωνο επικοινωνίας 23510-22559.

 

Οι παρακάτω όροι εφαρμόζονται σε όλους τους χρήστες, πελάτες, επισκέπτες του καταστήματος (στο εξής καλούμενοι χρήστης/χρήστες, πελάτης).

Η χρήση του καταστήματος και η αποστολή παραγγελίας από το κατάστημα συνεπάγεται με πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης.

Εάν ο χρήστης/πελάτης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης θα πρέπει να απέχει από την χρήση του καταστήματος.

 

 

Γενικοί όροι

1)Τα λογότυπα & ονομασίες ξένων εταιρειών π.χ. Microsoft, Intel κ.α. αποτελούν πνευματικά δικαιώματα των ίδιων εταιρειών και όχι του καταστήματος.

2)Το περιεχόμενο του καταστήματος αλλά και οι παρών όροι χρήσης μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, οι όποιες αλλαγές εμφανίζονται στο κατάστημα.

3)Απαγορεύετε η οποιαδήποτε αντιγραφή του καταστήματος όπως σχεδιασμός, κώδικας, προϊόντα, φωτογραφίες κ.α..

4)Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν λάθη στις περιγραφές, προδιαγραφές των προϊόντων και υπηρεσιών, όπου εντοπιστούν λάθη ή παραλήψεις παρακαλούμε να μας ενημερώνετε αμέσως για την άμεση διόρθωσή τους.

5)Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων όταν συντρέχουν λόγοι οι οποίοι είναι περάν του ελέγχου μας π.χ. καθυστέρηση λόγο μεταφορικής, ανωτέρας βίας κ.α.

Προστασία προσωπικών δεδομένων. (GDPR)

1)Τα στοιχεία που δίνετε για την παραγγελία σας διατηρούνται στο φυσικό μας  κατάστημα κρυπτογραφημένα, για την επεξεργασία τους ή διαγραφή τους παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η παραγγελία σας διαγράφεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όταν παραλάβετε την παραγγελία σας. ΔΕΝ κρατάμε ιστορικό on-line για την δικιά σας ασφάλεια.

 

Παραγγελίες

Η παραγγελίες γίνονται με τους εξής τρόπους: από το δικτυακό κατάστημα, με e-mail, και τηλεφωνικά.

Ο καλύτερος τρόπος παραγγελίας για να αποφευχθούνε λάθη είναι από το δικτυακό κατάστημα και με e-mail.

Η παραγγελία σας εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο παραδίνεται στην μεταφορική εταιρεία την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη.

Ο χρόνος παραλαβής SPEEDEX είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες και με ΕΛ.ΤΑ. 2-10 εργάσιμες.

Για οποιαδήποτε αλλαγή-ακύρωση σχετικά με την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε εγκαίρως μαζί μας πριν την αποστολή της.

Η παραγγελίες ανταλλακτικών δεν ακυρώνονται και η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

 

Επιστροφές εντός & εκτός εγγύησης

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια λειτουργίας του μηχανήματος εντός ή εκτός εγγύησης μπορείτε να το φέρετε στο φυσικό μας κατάστημα για περαιτέρω έλεγχο.

Εάν δεν μπορείτε να το φέρετε εσείς, θα πρέπει να το συσκευάσετε καλά έτσι ώστε να μην προκληθεί περεταίρω βλάβη κατά την μεταφορά και να το στείλετε για περαιτέρω έλεγχο, τα έξοδα μεταφοράς (αποστολή και επιστροφή) τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Εάν θέλετε να παραλάβουμε εμείς τον εξοπλισμό σας, υπάρχει επιβάρυνση (βλέπε υπηρεσίες).

 

Επιστροφές προϊόντων που δεν είναι χαλασμένα - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης

-Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση της αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας του, στις υπηρεσίες που έχουν εκτελεστή δεν δίνεται αυτό το δικαίωμα, για την φόρμα υπαναχώρησης θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail ή fax για να σας την στείλουμε.

-Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μόνο όταν παραλάβουμε το προϊόν.

-Αναλυτικότερα εάν ο πελάτης αποφασίσει να επιστρέψει το προϊόν το οποίο είναι καινούριο και αμεταχείριστο στην αρχική του συσκευασία η οποία έχει ανοιχτή τότε η αξία του μειώνετε 20-40% διότι θα θεωρείτε μεταχειρισμένο, το προϊόν θα πρέπει να έχει όλα τα συνοδευτικά του που προϋπήρχαν στην αρχική του συσκευασία π.χ. φορτιστή, DVD, έγγραφα κ.α. .

-Εάν επιστραφεί ακέραιο στην αρχική του συσκευασία χωρίς να παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας τότε ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα και οποιοδήποτε άλλο έξοδο προκύψει από την επιστροφή των χρημάτων π.χ. προμήθειες τραπέζης, αντικαταβολές κ.τ.λ.

-Σε περίπτωση φακέλου ο φάκελος θα πρέπει να μην έχει ανοικτή ή παραβιαστεί.

-Σε περίπτωση Referbished PC/LAPTOP η ταινίες ασφαλείας θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή όταν ο αγοραστής έχει παρέμβει στο εσωτερικό του μηχανήματος η επιστροφή ακυρώνετε και το προϊόν επιστρέφετε στον πελάτη με δικά του έξοδα.

-Για να αποφύγουμε αυτήν την ταλαιπωρία (Πελάτης και Κατάστημα) οι πελάτες παρακαλούνται να προσέχουν πριν βάλουν παραγγελία έτσι ώστε το προϊόν που επιλέγουν να καλύπτει τις ανάγκες τους και να έχουν κάνει την ερεύνα αγοράς, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για τις προδιαγραφές του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.  

 

Τελευταία ενημέρωση:4/4/2020

 
Facebook