Εγγύηση μεταχειρισμένων

Εγγύηση μεταχειρισμένων.

Η εγγύηση των Μεταχειρισμένων/Refurbish Υπολογιστών & Εξαρτημάτων καλύπτεται από το κατάστημα και όχι από τους κατασκευαστές-προμηθευτές.

 

Όροι εγγύησης

1)Η χρονική διάρκεια εγγύησης ορίζεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

2)Για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει ο σειριακός αριθμός και η ταινία εγγύησης PCS να μην έχουν αλλοιωθεί - παραβιαστεί, αλλά και οποιοδήποτε αυτοκόλλητο ασφαλείας PCS να μην έχει αλλοιωθεί-παραβιαστεί.

3)Η προσκόμιση της απόδειξης δεν είναι απαραίτητη για την εγγύηση, αλλά ο σειριακός αριθμός του μηχανήματος και τα η ταινίες PCS θα πρέπει να είναι αναγνώσιμα και απαραβίαστα, σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή χωρίς απόδειξη και χωρίς να διαβάζονται οι σειριακοί αριθμοί το μηχάνημα βγαίνει εκτός εγγύησης.

4)Η εγγύηση δεν ισχύει όταν η βλάβη έχει προκληθεί από αμέλεια ή κακή χρήση του προϊόντος όπως σπασμένη οθόνη, πτώση υγρών στο πληκτρολόγιο ή στην μονάδα, πτώση του μηχανήματος με αποτέλεσμα να είναι χαλασμένο-σπασμένο.

5)Η εγγύηση δεν ισχύει όταν η βλάβη έχει προέλθει από υπερθέρμανση, από αμέλεια του χρήστη (π.χ. χρησιμοποιεί τον φορητό Η/Υ στο κρεβάτι) να τον φέρει για καθαρισμό.

6)Η εγγύηση δεν ισχύει όταν γίνονται επεμβάσεις στο εσωτερικό του μηχανήματος από τον χρήστη ή άλλον τεχνικό.

7)Η εγγύηση δεν ισχύει όταν η βλάβη έχει προέλθει από υπερτάσεις στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, φωτιές, σεισμούς, και άλλα καιρικά φαινόμενα.

8)Στην εγγύηση δεν καλύπτονται προβλήματα λογισμικού και υλικολογισμικού (software-firmware)  που έχουν προκληθεί από κακόβουλο λογισμικό ή λανθασμένες εγκαταστάσεις από τον χρήστη ή άλλον τεχνικό.

9)Στα μεταχειρισμένα η μπαταρία και ο φορτιστής δεν καλύπτεται από εγγύηση, στα καινούρια ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή η οποία συνήθως είναι 6 μήνες.

10)Σε περίπτωση επισκευής η αντικατάστασης η εγγύηση δεν ανανεώνεται αλλά συνεχίζεται για το υπόλοιπο τις ισχύς της.

11)Σε περίπτωση που το προς επισκευή προϊόν το στείλετε με μεταφορική είναι δικιά σας ευθύνη να το συσκευάσετε σωστά έτσι ώστε να μην χαλάσει κατά την μεταφορά, προϊόντα που παραλαμβάνονται σπασμένα από την μεταφορική βγαίνουν εκτός εγγύησης.

12)Η εγγύηση δεν καλύπτει καμένα Pixels στις μεταχειρισμένες οθόνες και οθόνες φορητών Η/Υ.

13)Η εγγύηση δεν καλύπτει απώλεια δεδομένων που προήλθαν από βλάβη του Η/Υ, ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την τήρηση αρχείων ασφαλείας.

14)Εάν το μηχάνημα είναι εντός εγγύησης η επισκευή συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών είναι δωρεάν, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν χρεώσεις.

15)Τα κόστη αποστολής και παραλαβής των προϊόντων εντός και εκτός εγγύησης τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

16)Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής (δηλαδή όταν το μηχάνημα ή εξάρτημα δεν επισκευάζεται) θα γίνεται αντικατάσταση με εφάμιλλων ή καλύτερων επιδόσεων.

Facebook