Πληρωμές - Αποστολές

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

-Τραπεζικό έμβασμα, e-banking (Eurobank, Εθνική, AlphaBank, Πειραιώς) χωρίς επιπλέον επιβάρυνση εάν γίνει κατάθεση από ίδιο κατάστημα (π.χ. από eurobank σε eurobank), σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος μεταφοράς από τις τράπεζες. Εάν θέλετε να πληρώσετε με e-banking επιλέξτε το κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης τις παραγγελία σας και τα στοιχεία των λογαριασμών θα εμφανιστούν στην διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό σε τράπεζα μπορείτε να καταθέτετε το ποσό σε κάποια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

-Αντικαταβολή, πληρώνετε όταν παραλάβετε την παραγγελία σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

-Λόγο COVID-19 η ημέρες παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερες καθώς η μεταφορικές έχουν αυξημένη κίνηση, από εμάς η παραγγελία φεύγει την ίδια ημέρα εάν την βάλετε μέχρι και τις 19:00 Δευ-Παρ και 13:00 το Σάββατο και σας στέλνουμε τον αριθμό αποστολής στο e-mail που μας έχετε δώσει όταν βάλατε την παραγγελία.

-Για τις αποστολές των προϊόντων συνεργαζόμαστε με Αξιόπιστη Courier με χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες, το κόστος είναι 5€ μέχρι 2 κιλά και με αντικαταβολή στα 7€, η παραγγελία σας συσκευάζεται με ασφάλεια για να παραλάβετε την παραγγελία σας ακέραια σε κάθε περίπτωση.

-Για παράδοση το Σάββατο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση + 3€.

-Για βάρος μεγαλύτερο από 2 κιλά υπάρχει επιβάρυνση 2€/Kg.

 

-Έχετε συμφωνία με Courier και θέλετε να αναλάβει αυτή την παραλαβή του δέματος από το κατάστηματος μας? κανένα πρόβλημα, αναγράψτε το στην παραγγελία και όταν είναι έτοιμη για παράδοση θα σας ειδοποιήσουμε για να τους πείτε να έρθουν να παραλάβουν την παραγγελία σας.

-Για παραγγελίες με μεγάλο βάρος μπορούμε να σας την στείλουμε με την μεταφορική που συνεργάζεστε η εάν θέλετε μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα μας.

-ΔΕΝ είμαστε αποθήκη αλλά κατάστημα λιανικής όπου μπορείτε να δείτε το προϊόν πριν το αγοράσετε η φυσική μας παρουσία είναι στην Κατερίνη ΤΚ:60132, Αγίας Αικατερίνης 33.

 

Facebook